Tjeneste

Solcelletakstein

Solcelle i takstein
Hvorfor oss?

Solcelletakstein - Megasol HiR-paneler og deres fordeler:

Våre solcelle taksteinsløsninger fra Megasol bruker HiR-paneler disse har høyere effektivitet sammenlignet med tradisjonelle solcelletakstein. Dette betyr at de kan produsere mer strøm per kvadratmeter solcelleoverflate.

Bedre ytelse under varierte forhold: Disse panelene har ofte bedre ytelse selv under mindre gunstige forhold, som dårlig vær eller lav solinnstråling. Det kan være en fordel i områder med uforutsigbart vær.

Lengre levetid: Megasol HiR-paneler har lengre levetid på grunn av høy kvalitet og robuste materialer som brukes i produksjonen. Dette kan gi bedre avkastning på investeringen over tid.

Kompakt design: Våre HiR-paneler er mer kompakte og dermed mer plassbesparende enn tradisjonelle paneler. Dette er spesielt nyttig hvis du har begrenset plass til installasjon.

Bedre estetisk appell: Noen foretrekker utseendet til disse panelene, da de ofte har et mer moderne og slankt design sammenlignet med eldre solcellepaneler.

Miljøvennlighet: Solenergi er en fornybar og ren energikilde. Ved å investere i Megasol HiR-paneler bidrar man til å redusere CO2-utslippene ved å bruke fornybar energi i stedet for fossile brensler.

Potensielle økonomiske fordeler: Selv om investeringskostnadene kan være høyere i starten på et slikt anlegg, kan besparelsene på strømregningen over tid og eventuelle incentiver eller tilskudd for solenergiproduksjon bidra til å kompensere for disse kostnadene.

Det er viktig å merke seg at valget av solcellepaneler avhenger av individuelle behov, plassering, budsjett og andre spesifikke faktorer. En grundig analyse av disse faktorene og konsultasjon med våre anleggs eksperter vil være avgjørende før du tar en beslutning om å bruke Megasol HiR-paneler.

Nyheter

Det er en spennende tid i Solcellebrasjen

May 10, 2022
E-Port ® Carport og elbil lader all in one løsning.

Tenker du å skaffe deg elektrisk bil, eller ønsker rimeligere lading av elbilen din? Fyll batteriet med energi fra solen! E-Port ® er en radikal, spennende og stilren løsning for deg som vil parkere trygt og lade samtidig.

May 10, 2022
Solkraft er en viktig ressurs for fremtiden

I fjor økte den totale kapasiteten på solkraftproduksjon med over 30 prosent i Norge. Mye tyder på at veksten i 2022 blir minst like sterk, sier NVE-sjef Kjetil Lund.

May 10, 2022
Er solceller lønnsomt i Norge ?

Vi får mange spørsmål om solcelleanlegg egentlig er så lønnsomt her i Norge. Svaret er kort og godt, ja det er det!‍ Det er faktisk slik at solcelleanlegg yter bedre i kaldere omgivelser!

ER solceller gunstig for deg?

Få et uforpliktende pristilbud!

Få et tilbud