Solcelle produkter

Våre produkter og tjenester

Solcellepanel

Solceller på taket - solorkan solceller panel installatøren

Vi leverer solcellepanel til alle behov, innebygd eller på eksisterende tak. Vi har løsninger til alle typer tak, vegger eller rekkverk være seg eneboliger, borettslag, offentlige bygg eller landbruksbygninger.

Solcellepanel på skrått tak er det mest effektive med tanke på strømproduksjonen, mens en installasjon på flatt tak er mest plasseffektivt alternativ. Våre montører tar også hensyn til elementer som takets konstruksjon samt værforbehold som snø og vind.

Solcelle takstein

Solcelle i takstein

Vil du ikke ha solcellepaneler på taket? Solcelletakstein kan integreres inn blant ordinær takstein. Ved å bruke solcelletakstein, beholder taket et ordinært utseende, og vil ha samme levetid som ordinære solcellepaneler, opptil 30 år. Investeringskostnaden vil være spart inn etter 15 år, og det er også et mer miljøvennlig valg enn ordinær takstein.

Våre montører benytter den prisvinnende taksteinene Zanda Minister som kombinerer stilrent design med høy kvalitet. Våre montører tar også hensyn til elementer som takets konstruksjon samt værforbehold som snø og vind.

Solcelle Carport

elbil lader av solceller

Vi har et bredt utvalg av carporter til eneboliger, store borettslag og firmaer. Anlegget kan også produsere strøm som lagres i en batteribank for lading av elbil. Vi benytter solcelleglass som gir mellom 20% - 40% lys gjennom taket. Passer perfekt til integrert strømproduksjon i terrassens overbygg og rekkverk av glass. Våre montører tar også hensyn til elementer som takets konstruksjon samt værforbehold som snø og vind.

Solcelle Ladestasjon

Solcelle ladestasjon for sykkel

Vi har et bredt utvalg av ladestasjoner til eneboliger, store borettslag og firmaer. Anlegget produserer strøm som lagres i en batteribank for lading av elsykler, elsparkesykkel eller annet som trenger strøm. Vi benytter solcelleglass som gir mellom 20% - 40% lys gjennom taket. Passer perfekt til integrert strømproduksjon i terrassens overbygg eller rekkverk av glass.

Våre montører tar også hensyn til elementer som takets konstruksjon samt værforbehold som snø og vind.

Solcelle Pergola

Solcelle pergola

Med vår solcelle pergola får du et estetisk tillegg til din bolig, som også effektivt produserer strøm fra våre solcellepaneler. Produktet kan enkelt tilpasses din hage og bolig uansett om du bor i enebolig eller rekkehus. Våre montører tar også hensyn til elementer som takets konstruksjon samt værforbehold som snø og vind.

Sesialtilpassede Løsninger

Solcelle terasse

Er du på jakt etter en spesialtilpasset solcelleløsning, kan vi hjelpe deg med alt fra design til montering. Snakk med oss om hva du trenger, og sammen finner vi en god løsning for deg og din bolig eller næring. Vi kommer gjerne på en gratis befaring.

ER solceller gunstig for deg?

Få et uforpliktende pristilbud!

Få et tilbud