Tjeneste

Megasol Wingport

Megasol Solcelleport - Stor
solcelle carport

Ønsker du Megasol Wingport?

Den neste generasjonen av solcelle integrerte parkeringsløsninger. Denne nyskapende løsningen kombinerer både funksjonalitet og bærekraft, og tilbyr enestående fordeler for både hjemmet eller næringslivet. Finnes med både SingleWing eller DoubleWing løsning.

Megasol Wingport er ikke bare en carport, men en fornybar energikilde. Integrerte solcellepaneler på takflatens overflate samler solenergi gjennom dagen, konverterer den til strøm og reduserer dermed energikostnadene tilknyttet lading av elektriske biler betraktelig.

Med fokus på forbrukerens energibehov tilbyr Megasol Wingport intelligent tilpasning. Den tilpasser seg forskjellige værforhold og optimaliserer energiproduksjonen selv i varierende lysforhold. Det smarte systemet lar deg også overvåke og styre strømproduksjonen via en intuitiv app.Bygget for å vare, kombinerer Megasol Wingport førsteklasses materialer og banebrytende produksjonsteknikker.

Den er robust nok til å tåle krevende miljø samt værforhold og sikrer samtidig en trygg og sikker brukeropplevelse.Med fokus lagt både på funksjon og form, tilbyr Megasol Wingport et elegant og moderne design som kan tilpasses for å passe til enhver arkitektonisk stil. Det brede utvalget av farger og overflater gjør at den kan smelte sømløst inn i ethvert miljø.

Megasol Wingport er designet med enkelhet i tankene. En problemfri installasjonsprosess og minimalt vedlikehold gjør den til en ideell løsning for både nye byggeprosjekter og oppgraderinger.

Kontakt oss i dag for å oppdage hvordan Megasol Wingport kan forvandle din uteplass til en grønn energikilde og en stilig beskyttelse for kjøretøyet ditt.

Nyheter

Det er en spennende tid i Solcellebrasjen

May 10, 2022
E-Port ® Carport og elbil lader all in one løsning.

Tenker du å skaffe deg elektrisk bil, eller ønsker rimeligere lading av elbilen din? Fyll batteriet med energi fra solen! E-Port ® er en radikal, spennende og stilren løsning for deg som vil parkere trygt og lade samtidig.

May 10, 2022
Solkraft er en viktig ressurs for fremtiden

I fjor økte den totale kapasiteten på solkraftproduksjon med over 30 prosent i Norge. Mye tyder på at veksten i 2022 blir minst like sterk, sier NVE-sjef Kjetil Lund.

May 10, 2022
Er solceller lønnsomt i Norge ?

Vi får mange spørsmål om solcelleanlegg egentlig er så lønnsomt her i Norge. Svaret er kort og godt, ja det er det!‍ Det er faktisk slik at solcelleanlegg yter bedre i kaldere omgivelser!

ER solceller gunstig for deg?

Få et uforpliktende pristilbud!

Få et tilbud