Tjeneste

Solcellepanel

Solceller
Hvorfor oss?

Ønsker du solcellepanel?

Solorkan AS benytter utelukkende panel fra Tier 1-produsenter som er kjent for å markedsledende panel med pålitelig ytelse over tid. Dette gir en større trygghet når det gjelder holdbarhet og levetid av anlegget. Våre leverandører deler samme visjon som oss der høy effektivitet står i fokus, dette betyr at de kan generere vesentlig mer strøm per kvadratmeter solcelleoverflate enn det billige panel fra ukjente produsenter klarer.

Alle panelprodusentene vi arbeider med har svært strenge kvalitetskontroller underveis i produksjonsprosessen, dette igjen reduserer risikoen for feil eller defekte panel. Våre produsenter tilbyr de lengste og mest omfattende garantiene sammenlignet med andre produsenter. Dette gir både en trygghet samt sikkerhet for investeringen du gjør i anlegget.

Fordi vi designer hvert eneste anlegg fra bunnen opp og etter at enighet er inngått med kunden, så bestilles materialet fra våre leverandører. Dermed kan vi alltid tilby de mest sofistikerte og markedsledende løsningene til deg som kunde, både når de kommer til ytelse samt teknologiske fremskritt.

Hva er en tier 1 produsent?

Det betyr kort sagt at selskapet befinner seg på det øverste nivået i leverandørkjeden.

- Produkter må oppfylle strenge kvalitetsstandarder og være pålitelige for å brukes i sluttproduktet uten feil eller mangler.
- Evnen til å produsere komponenter på en effektiv måte uten å kompromittere kvaliteten, samtidig som man opprettholder konkurransedyktige priser.
- Det kreves at en Tier 1-produsent har en global tilstedeværelse for å støtte opp produksjon og support rundt om på ulike steder rundt om i verden.
- Selskaper som opererer på Tier 1-nivået, har ofte en betydelig innflytelse på bransjen, ettersom de har en direkte rolle i å levere nøkkelkomponenter og banebrytende teknologi som driver markedet fremover.
Nyheter

Det er en spennende tid i Solcellebrasjen

May 10, 2022

E-Port ® Carport og elbil lader all in one løsning.

Tenker du å skaffe deg elektrisk bil, eller ønsker rimeligere lading av elbilen din? Fyll batteriet med energi fra solen! E-Port ® er en radikal, spennende og stilren løsning for deg som vil parkere trygt og lade samtidig.

May 10, 2022

Solkraft er en viktig ressurs for fremtiden

I fjor økte den totale kapasiteten på solkraftproduksjon med over 30 prosent i Norge. Mye tyder på at veksten i 2022 blir minst like sterk, sier NVE-sjef Kjetil Lund.

May 10, 2022

Er solceller lønnsomt i Norge ?

Vi får mange spørsmål om solcelleanlegg egentlig er så lønnsomt her i Norge. Svaret er kort og godt, ja det er det!‍ Det er faktisk slik at solcelleanlegg yter bedre i kaldere omgivelser!

ER solceller gunstig for deg?

Få et uforpliktende pristilbud!

Få et tilbud