Tjeneste

Solcellepanel

Mann installerer solcellepaneler
Hvorfor oss?

Ønsker du solcellepanel?

Solenergi er den mest miljøvennlige formen for strømproduksjon, ikke bare bidrar det positivt på miljøpåvirkning men det gir også bygget en tydelig profil som miljøvennlig og fremtidsrettet.

Solorkan AS benytter utelukkende panel av høyeste kvalitet. Derfor vil du ikke se betegnelser som "premium panel" her hos oss da vi ikke tilbyr noe annet. Med de beste panelene følger også markedets beste garantiløsninger. Våre leverandørlager sørger for at vi til enhver tid har de beste og mest oppdaterte paneltypene tilgjengelig.

Enten du velger vår bestselger Jinko Solar, Trina Solar eller REC kan du være trygg på at du får det aller beste som er tilgjengelig på markedet. Ytelsesgarantier går fra 25 til 30 år på samtlige paneltyper. Installasjonsgaranti strekker seg fra 5 til 25 år.

Vi leverer panel egnet både til privat og industriell sektor. Det er også muligheter for delvis gjennomsiktige panel til f.eks pergola eller carport. Som både slipper igjennom lys og produserer energi på en og samme tid.

Nyheter

Det er en spennende tid i Solcellebrasjen

May 10, 2022

E-Port ® Carport og elbil lader all in one løsning.

Tenker du å skaffe deg elektrisk bil, eller ønsker rimeligere lading av elbilen din? Fyll batteriet med energi fra solen! E-Port ® er en radikal, spennende og stilren løsning for deg som vil parkere trygt og lade samtidig.

May 10, 2022

Solkraft er en viktig ressurs for fremtiden

I fjor økte den totale kapasiteten på solkraftproduksjon med over 30 prosent i Norge. Mye tyder på at veksten i 2022 blir minst like sterk, sier NVE-sjef Kjetil Lund.

May 10, 2022

Er solceller lønnsomt i Norge ?

Vi får mange spørsmål om solcelleanlegg egentlig er så lønnsomt her i Norge. Svaret er kort og godt, ja det er det!‍ Det er faktisk slik at solcelleanlegg yter bedre i kaldere omgivelser!

ER solceller gunstig for deg?

Få et uforpliktende pristilbud!

Få et tilbud